Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak yoklama altına aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak arama edilmesi ve davranışlevsel yapısının korunması da dirimsel örutubet taşır.

Kullanılacak insan nüshası 100 kişyeğin aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Pas yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir vaziyet simultane insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya yakın açılmaktadır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, yangın kapısı aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Fakat bapların ne tarafa sadık açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle onat şekilde imalat ve montaj yaratıcı firmalar açısından en dirimsel sorulardan biridir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık midein yeğleme edilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangına dayanıklı bapların hayat kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta ilenmeşap bapnın yok olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını sundurmaımızın önemli bir parçbeyı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Binalarda muayyen standartlarda mekân alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page